WinRAR (64-bit) – Descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați WinRAR (64-bit) Pentru Windows pentru a prelua controlul deplin asupra arhivelor RAR și ZIP, împreună cu despachetarea altor zeci de formate de arhivă. WinRAR (64-bit) a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale WinRAR (64-bit)
Preia controlul deplin asupra arhivelor rar și ZIP, împreună cu despachetarea o duzină de alte formate de arhivă
Ultima actualizare pe 07/10/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android și Mac
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Aprilie 2014
WinRAR (64-bit) vă permite să deschideți, să creați și să gestionați diferite tipuri de fișiere comprimate prin interfața sa intuitivă și simplificată. Acest program oferă un set complet de caracteristici pentru manipularea și gestionarea fișierelor comprimate și funcționează fără probleme și eficient.
Pro interfață intuitivă: când încercați să deschideți un fișier ZIP sau RAR, această aplicație preia automat și prezintă contentul fișierului comprimat, astfel încât să le puteți accesa imediat. Din această fereastră de interfață principală, puteți gestiona arhiva adăugând-o, reparând-o sau protejând-o, toate folosind instrumentele disponibile în partea de sus a interfeței. Chiar și utilizatorii începători își vor găsi drumul în jurul acestui program destul de repede.
Creare rapidă sau adăugare: pe lângă faptul că vă permite să deschideți fișiere comprimate, WinRAR vă permite, de asemenea, să creați altele noi sau să adăugați la arhivele existente. Puteți face acest lucru fie prin glisarea și fixarea fișierelor, fie prin adăugarea acestora folosind comenzile din partea de sus a interfeței.
Contra numai sisteme pe 64 de biți: această versiune specială a WinRAR este doar pentru sistemele pe 64 de biți. Dacă aveți un sistem pe 32 de biți, puteți descărca o versiune optimizată pentru acea configurație. Și dacă nu sunteți sigur, versiunea pe 32 de biți va funcționa atât pe 64 de biți, cât și pe 32 de biți.
Linia de fund WinRAR se află în partea de sus a listei atunci când vine vorba de programe de acest tip. Este greu să mergi prea mult timp fără a fi nevoie să deschizi un tip de fișier comprimat pe care Windows nu îl poate gestiona și astfel merită să verifici această aplicație. Este liber să încercați timp de 40 de zile, dar după aceea, va trebui să cumpărați o licență pentru 29 de dolari pentru a continua să o utilizați.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a WinRAR (64-bit) 5.01.

Install WinRAR (64-bit) – Descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite