Wondershare Data Recovery-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Wondershare Data Recovery pentru Windows pentru a recupera datele pierdute de pe hard disk și medii de stocare.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 23 Iunie 2014
Wondershare Data Recovery este un instrument versatil pentru a vă ajuta să recuperați fișierele care au fost șterse accidental sau pierdute în alt mod. Acesta oferă o mulțime de opțiuni pentru modul de recuperare a fișierelor și a tipurilor de căutare, astfel încât să puteți simplifica procesul și să obțineți rapid rezultatele pe care le căutați.
Pro
Experiență personalizabilă: în funcție de experiența pe care o aveți folosind acest tip de program, poate doriți să utilizați Expertul sau să treceți la modul de recuperare manuală. De asemenea, puteți selecta tipul sau tipurile de fișiere pe care doriți să le căutați, locația pe care doriți să o căutați și dacă doriți sau nu să activați funcția de scanare profundă a programului. Această opțiune specială este mai bună pentru recuperarea fișierelor formatate, dar durează și mai mult până la finalizare.
Previzualizare în timpul scanării: nu trebuie să așteptați până când programul a terminat de rulat pentru a vedea ce a găsit. De fapt, puteți începe previzualizarea fișierelor aproape imediat, deoarece acestea apar într-o listă imediat ce programul le localizează.
Contra
Ajutor locație: funcția de ajutor care vine cu acest program este ascuns într-un meniu drop-down, care este accesibil doar printr-o pictogramă mică în colțul din dreapta sus al ecranului. Din fericire, interfața programului prezintă totul într-un mod atât de clar și raționalizat încât este puțin probabil să aveți nevoie de documentul de ajutor.
Linia De Fund
Wondershare de recuperare de date funcționează bine, și este o opțiune bună pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență. Versiunea de încercare este full-featured, iar singura limitare este că puteți't recupera mai mult de 100MB de fișiere. După acest punct, va trebui să achiziționați o licență completă pentru $39.95.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Wondershare Data Recovery 4.5.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 5.0.9
Versiunea 5.0.9 poate include actualizări nespecificate, îmbunătățiri sau remedieri de erori.
Generalități
Lansare 12 Aprilie 2017
Data Adaugarii 15 Martie 2017
Versiunea 5.0.9
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 92,420
Descărcări Săptămâna Trecută 63
Software De Raportare

Install Wondershare Data Recovery-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite