Wondershare Streaming Audio Recorder-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Wondershare Streaming Audio Recorder Pentru Windows pentru a înregistra audio din orice flux online și pentru a recunoaște inteligent informațiile despre melodii.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 23 Iunie 2014
Wondershare Streaming Audio Recorder simplifică procesul de descărcare a muzicii din diverse surse online pentru ascultare ulterioară. Interfața sa intuitivă vă ghidează prin acest proces, astfel încât să aveți câteva liste de redare excelente ale muzicii preferate în cel mai scurt timp.
Pro
Proces intuitiv: tot ce trebuie să faceți pentru a începe înregistrarea muzicii preferate prin program este să apăsați butonul “Înregistrare”. Odată ce ați făcut acest lucru, programul poate începe automat înregistrarea odată ce vă aflați pe un site de radio online. De asemenea, puteți crea liste de redare cu videoclipuri muzicale pe site-uri precum YouTube și apoi le puteți înregistra în timp ce se joacă.
Etichetarea automată: fiecare melodie pe care o înregistrați va fi etichetată automat cu informații, inclusiv numele melodiei, artistul și titlul albumului. Acest lucru face ca toată muzica dvs. să fie ușor de urmărit și nu necesită o muncă suplimentară din partea dvs.
Contra
Limitări de încercare: Această aplicație oferă o încercare gratuită de șapte zile, dar chiar și asta vine cu unele limitări. De fapt, programul va identifica doar primele zece melodii pe care le înregistrați, așa că dacă nu cumpărați versiunea completă după acel moment, veți rămâne cu o grămadă de piese fără nume.
Linia De Fund
Wondershare Streaming Audio Recorder este un program de calitate, cu un set bun de caracteristici. Funcționează fără probleme, iar interfața sa accesibilă face ca aplicația să fie gestionabilă pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență. O licență completă costă 29 USD.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Wondershare Streaming Audio Recorder 2.1.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.3.5
Versiunea 2.3.5:
1. A îmbunătățit succesul fixării etichetelor muzicale ID3 și a copertei.
2. Îmbunătățirea stabilității produsului.
Generalități
Lansare 21 Decembrie 2015
Data Adaugarii 20 Decembrie 2015
Versiunea 2.3.5
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 153,863
Descărcări Săptămâna Trecută 9
Software De Raportare

instalează Wondershare Streaming Audio Recorder – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite