Zoner Photo Studio X-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Zoner Photo Studio X Pentru Windows pentru a importa, edita și organiza fotografii cu o varietate de instrumente, filtre și efecte.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 30, 2014
Zoner Photo Studio 17 depășește alte suite premium foto și grafică cu o funcționalitate excelentă, o mulțime de caracteristici și un aspect intuitiv.
Pro organizare intuitivă: Interfața modulară Zoner Photo Studio se deschide cu vizualizarea implicită a managerului, care plasează filele în partea de sus, precum și modulele de Import, vizualizator, Editor și RAW.
Programe de ajutor: puteți desemna un program de ajutor pentru fiecare format de fișier Zoner Photo Studio mânere.
Calibrarea monitorului: un instrument de calibrare a monitorului încorporat asigură redarea și umbrirea exactă a culorilor.
Lucruri bune: Zoner Photo Studio are prea multe caracteristici și extra pentru a lista. Unele standouts: note Audio, 3D și capacitatea de imagine Panorama, extragerea JPEG din fișiere, cuvinte cheie personalizate, și geotagging (inclusiv date GPS de la Google Earth).
Contra prea diferit: unii utilizatori ar putea găsi modul Zoner Photo Studio de a face lucrurile un pic prea diferit pentru o tranziție ușoară.
Linia de fund Zoner Photo Studio 17 iese în evidență de editorii de fotografii și grafică concurenți din gama $90, care servește atât profesioniști, cât și amatori calificați. Extra-urile sale utile și aspectul intuitiv îl fac mai mult decât o altă clonă Photoshop.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii complete a Zoner Photo Studio 17. Versiunea de încercare este limitată la 30 de zile.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 19.1909.2.193
Această actualizare rezolvă diverse probleme.
Generalități
Lansare 24 Octombrie 2019
Data Adăugării 24 Octombrie 2019
Versiunea 19.1909.2.193
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,131,781
Descărcări Săptămâna Trecută 4
Software De Raportare

instalează Zoner Photo Studio X-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite