AVG AntiVirus-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați AVG AntiVirus pentru Windows pentru a descărca și schimba fișiere în siguranță, bucurați-vă de jocuri și navigarea pe Web fără întreruperi.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 3, 2013
Linia AVG Anti-Virus și Internet Security urmează pe călcâiul suitei de securitate de anul trecut, prin încorporarea unor modificări minore, dar cheie, atât în front-end, cât și în back-end, dar o împingere mai puternică către gestionarea datelor personale și utilitățile de confidențialitate care ajută la prevenirea accesului neinvitat la fișierele dvs. Deși există încă multe amenințări, programele de securitate așa cum sunt acum încep să cuprindă domenii ale utilităților de confidențialitate. În timp ce majoritatea amenințărilor au fost odată viruși externi care încearcă să-și forțeze drumul în mașinile dvs., în zilele noastre malware-ul se concentrează mai mult pe păcălirea utilizatorilor să deschidă din greșeală ușile pentru deturnare.
Versiunea 2013 a fost primul impuls AVG spre adoptarea și remixarea mișcării UI moderne. Nu doar un răspuns la concurenți, mișcarea UI modernă reprezintă un impuls general spre crearea unei experiențe de securitate mai simplificate. Pentru consumatorul mediu, ceea ce programele anti-virus și anti-malware face pentru a proteja computerul au urmat un set de ea și uitați-l mentalitate.
Echilibrarea de-a lungul liniei fine de a fi atât abordabil, dar împuternicirea este un obiectiv cheie nu doar al AVG, ci și al oricărui dezvoltator de software utilitar: Modern UI are recursul vizual, dar evocă controlul și sentimentul de securitate asupra tuturor caracteristicilor de putere ale software-ului?
În ultima noastră recenzie, am apreciat decizia AVG de a reduce pașii de instalare. Acesta conține încă o ofertă bara de instrumente, și în ciuda ura universală față de a fi păcălit în instalarea încă un alt obiect Browser helper, AVG's bara de instrumente de fapt include opțiuni de securitate utile, cum ar fi nu urmăriți. Din nou, este un compromis, dar dacă ați dorit cu adevărat funcțiile DNT, atunci există o versiune autonomă disponibilă gratuit pe Firefox și Chrome în magazinele lor de extensii respective.
Toate îmbunătățirile vizuale și organizaționale deoparte, AVG 2014 (împreună cu multe alte suite de securitate pe care le-am văzut) au continuat mai mult sau mai puțin să îmbrace o aplicație Windows 7 fără a se asimila complet în mediul modern UI Modern, din toată inima. Pot înțelege acest context sub poziția că există încă mulți care nu se confruntă cu o urgență reală de a face upgrade la Windows 8. Dar dacă vă deplasați spre o intrare și o întreținere minimă pentru rularea unui program de securitate în fundal, atunci poate că UI-ul Modern ar putea fi mai potrivit pe termen lung.
De exemplu, meniul de opțiuni este încă foarte orientat către utilizatorul mouse-ului, astfel încât un design de tip meet-halfway perturbă ușor experiența generală de menținere și protecție a mașinii dvs. cu atingerea degetelor.
Două adăugiri notabile la AVG Internet Security sunt File Shredder și Data Safe. File Shredder este o soluție mai permanentă pentru ștergerea fișierelor și reducerea potențialelor trasee digitale pentru recuperare. În mod implicit, Windows nu șterge efectiv fișierele, chiar și după ștergerea coșului de reciclare, cu excepția dimensiunilor prea mari ale fișierelor. Pentru utilizatorul mediu, acest lucru ar putea să nu pară prea mult, dar în era preocupărilor de confidențialitate, este o caracteristică binevenită care va începe încet să devină mai relevantă pentru consumatorul mediu.
Chiar și Data Safe, propria criptare a folderului AVG, vă ajută să creați ceea ce este în esență o pseudo-partiție securizată într-o locație nativă care poate fi deblocată doar cu o parolă. Este o măsură de precauție practică pentru cei care împărtășesc computerele lor cu alții și doresc să evite să creeze profiluri separate.
Rezultatele testelor AV pentru 2014 nu sunt publicate în prezent, dar notele din 2013 pentru Internet Security au arătat o ușoară scădere a protecției, coborând de la un rating de 5, 5 din 6 la 5, 0. Performanța a rămas standard la 3.5, dar gradul de utilizare a crescut semnificativ de la 4.5 la 5.5 din 6. AV-Comparatives a acordat 2013 o rată de compromis de 1, 1 la sută în testul lor de protecție din lumea reală în raportul lor din iulie. În general, AVG a menținut un nivel relativ consistent de securitate, care este peste medie, dar câștigurile de utilizare combinate cu încărcarea redusă a sistemului, fac din această versiune una dintre cele mai ușoare soluții de protecție pentru PC.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2016.0.7161
Protecție mai bună chiar și împotriva celor mai noi programe malware datorită detectării focarelor în timp real în cloud și detectării proactive a AI
Actualizări automate push
Compatibilitatea cu Windows 10
Generalități
Lansare 9 Octombrie 2015
Data Adăugării 9 Octombrie 2015
Versiunea 2016.0.7161
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 12,204,517
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install AVG AntiVirus-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite