Avira Antivirus 2020 – Virus Cleaner & VPN pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Avira Antivirus 2020-Virus Cleaner & VPN pentru Android pentru a vă asigura că datele personale ale telefonului dvs. rămân sigure. Avira Antivirus 2020-Virus Cleaner & VPN a avut 7 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Avira Antivirus 2020-Virus Cleaner & VPN
Asigurați-vă că datele personale ale telefonului dvs. rămân în siguranță
Ultima actualizare pe 11/09/20
Au fost 7 actualizări în ultimele 6 luni
De asemenea, disponibil pe iOS, Macși Windows
Recenzia Editorilor
shelbybrown Nov 23, 2016
Avira Antivirus Security pentru Android scanează aplicații și fișiere pentru software rău intenționat, oferă instrumente antifurt și ajută la urmărirea aplicațiilor care vă pot compromite confidențialitatea.
Pro-uri aplicație și scanare de fișiere: în mod implicit, Avira Antivirus Security scanează aplicații și fișiere de pe dispozitiv pentru malware. Reglați fin locațiile și aplicațiile pe care să le scanați în Setări și programați când apar scanări. În timp ce puteți utiliza instrumentul antivirus gratuit fără un cont Avira, înregistrarea pentru unul deblochează alte instrumente de securitate.
Note mari la detectarea malware-ului: Avira are performanțe bune în suita de teste conduse de AV-Test, o firmă de cercetare în domeniul securității și antivirusului, obținând note mari la detectarea malware-ului și utilizarea bateriei. Versiunea gratuită a aplicației verifică zilnic definițiile actualizate ale virușilor. Versiunea plătită verifică pe oră.
Acces rapid la informațiile de scanare: atingeți fila Antivirus și apoi scanați pentru a verifica aplicațiile și fișierele dispozitivului. După finalizarea scanării, aplicația afișează rezultatele și dacă a găsit probleme.
Instrumente antifurt: instrumentul antifurt al Avira vă ajută să localizați un telefon sau o tabletă deplasată, să o blocați de la distanță și să o ștergeți dacă a dispărut definitiv. Avira insistă să-i activați Instrumentele antifurt, amintindu-vă după fiecare scanare. Pentru a utiliza funcția antifurt, trebuie să vă conectați la contul dvs.
Gamă largă de instrumente de securitate gratuite: dacă creați un cont cu Avira, puteți debloca servicii de securitate gratuite prin intermediul aplicației. În plus față de instrumentele antifurt, puteți debloca un widget care vă ajută să căutați site-uri web sigure, să activați un monitor de e-mail care urmărește hack-urile de e-mail, să activați un blocant de apeluri și să evaluați setările de confidențialitate ale aplicațiilor dvs. Ediția plătită adaugă Navigare sigură pentru a îndepărta site-urile dăunătoare.
Contra uneori nu navigarea cea mai evidentă: Avira Antivirus Security vă poate pune pe ecrane fără o modalitate clară de a naviga pe un alt ecran. Și atingând elemente care arata identic, uneori, duce la noi informații sau un ecran nou-și, uneori, nu & apos;t.
Linia de fund Avira Antivirus Security oferă protecție malware solidă și actualizată. Aplicația, în general, oferă o navigare clară, dar uneori ar putea face o treabă mai bună în afișarea instrumentelor de navigare.

instalați Avira Antivirus 2020 – Virus Cleaner & VPN pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite