Delhi-NCR Metro Pentru Windows 10-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Delhi-NCR Metro Pentru Windows 10 Pentru Windows cu mai mult de 75 de mii de utilizatori pe iOS și Android App Store, FINOIT TECHNOLOGIES are plăcerea de a aduce “Delhi-NCR Metro”și pe Windows Store.

Descrierea dezvoltatorului
De Finoit Technologies
Cu peste 75 de mii de utilizatori pe iOS și Android App Store, FINOIT TECHNOLOGIES are plăcerea să aducă “Delhi-NCR Metro”și pe Windows Store. Este un efort de a adăuga confort și flexibilitate turiștilor naționali/internaționali și Delhiites mândri prin furnizarea de informații esențiale legate de sistemul de metrou Delhi, precum și de Delhi. Este o aplicație offline, care odată instalată, oferă toate informațiile despre Delhi Metro și multe altele. Acesta a fost proiectat cu o abordare foarte centrată pe utilizator, cu unele dintre cele mai actualizate caracteristici.
Caracteristici principale
– Căutarea rutelor-oferă informații despre tarif între două stații, timpul total, numărul de opriri și numărul de comutatoare între stațiile intermediare.
– Afișează mai multe căi posibile pentru a ajunge la locația de destinație.
– Rezultatele căutării rutelor pe hărțile Nokia și informațiile individuale ale stației.
– Lista categorică a locurilor importante din Delhi, de exemplu spitale, mall-uri, Locuri turistice și religioase.
– Informații despre toate liniile, stațiile individuale, orele primului tren, informații despre serviciul de alimentare cu autobuzul, informații despre Porțile de ieșire, parcare, lift, informații despre facilitățile ascensorului etc.
– O aplicație offline cu caracteristici avansate care funcționează magic în timp ce on-line, de exemplu, stații de căutare “prin adresa”folosind Nokia Maps.
– Aplicația oferă funcționalitate “căutare în apropiere”, care oferă cele mai apropiate stații de metrou folosind locația curentă de la GPS.
– Detalii legate de linii, stații de metrou, Jetoane, carduri inteligente și alte tipuri de carduri au fost actualizate.
Suport
Suntem dedicați să o actualizăm, iar participarea/feedback-ul dvs. este cel mai binevenit pentru a face aplicația mai ușor de utilizat. Vă rugăm să ne scrieți pe [email protected] cu feedback – ul dvs. Sugerați-ne locuri care sunt importante și ar trebui incluse în următoarea versiune a aplicației.
Și dacă vă place aplicația noastră, atunci vă rugăm să evaluați experiența dvs. pe piață.
Sperăm că vă veți bucura de utilizarea “Delhi-NCR Metro”.
Specificații Complete
Ce este nou în versiune
Generalități
Lansare 14 Mai 2018
Data Adaugarii 1 Martie 2018
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 10
Cerințe suplimentare disponibile pentru Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Popularitate
Total Descărcări 5
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalați Delhi-NCR Metro Pentru Windows 10-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite