Gboard-Tastatura Google pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Gboard-Tastatura Google pentru Android pentru a tasta mai repede prin alunecarea degetului de la o literă la alta. Gboard-Tastatura Google a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Gboard-Tastatura Google
Tastați mai repede glisând degetul de la literă la literă
Ultima actualizare pe 04/21/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni


Recenzia Editorilor
shelbybrown ianuarie 5, 2017
Google's Gboard pentru Android oferă tot ceea ce vă așteptați de la o tastatură. Dar merge mai departe prin furnizarea de căutare încorporată pentru a vâna informații pe care le puteți partaja cu ușurință cu partenerii de mesagerie.
Pro-uri căutare integrată: așa cum v-ați putea aștepta de la o aplicație Google, Gboard integrează eficient căutarea și mesageria, fie cu aplicația Messenger a Google, fie cu aplicațiile SMS și MMS ale unor terțe părți. Pentru a căuta, atingeți pictograma G din colțul din stânga sus al tastaturii. Atinge butonul Partajare de sub Rezultatul căutării pentru a adăuga aceste informații conversației din chat. Gboard afișează, de asemenea, interogări de căutare conexe pe care le puteți selecta.
Glisare precisă: cu Gboard & apos;s Glide tastarea, glisați degetul peste taste pentru a crea mesajul. Am găsit Gboard a făcut o treabă bună de a detecta cu precizie cuvinte așa cum am trecut. Un alt gest la îndemână: bara de spațiu acționează ca un trackpad minuscul-treceți peste ea rapid pentru a naviga un mesaj text.
Gif – uri și emoji: atinge pictograma Emoji din stânga barei de spațiu pentru a accesa colecția de emoticoane, emoji și GIF-uri a Gboard. Un câmp de căutare deasupra colecției vă permite să vânați un GIF sau un emoji adecvat în loc să treceți prin bibliotecă.
Confidențialitate: Google spune că, cu excepția căutărilor, nimic din ceea ce tastați (cum ar fi chat-urile sau parolele) nu este trimis companiei. Google colectează statistici de utilizare.
Acoperă elementele de bază: Gboard este înlocuitorul Google pentru Google Keyboard și preia unele dintre caracteristicile predecesorului său, inclusiv capacitatea de a afișa sau ascunde marginile cheilor, de a schimba teme și de a apăsa lung tastele pentru a accesa caractere suplimentare. Gboard va funcționa cu mesaje, hărți, Snapchat și alte aplicații care utilizează alegerea implicită a tastaturii telefonului. Pentru iOS, Apple nu permite tastaturilor terțe să introducă parole sau să trimită răspunsuri rapide.
Dictarea mesajelor: pentru versiunea Android, atingeți pictograma microfonului pentru a rosti un mesaj. Pe partea iOS, sunteți blocat cu transvazare mesajele, deoarece Apple nu permite tastaturi terțe părți pentru a utiliza iOS & apos; s built-in instrumente de dictare.
Mai multe limbi: Gboard acceptă mai multe limbi și va detecta automat și autocorrect mesajele pentru oricare dintre limbile acceptate pe care le utilizați.
Contra nu paritate completă pe Android și iOS: versiunea iOS a Gboard nu are câteva caracteristici găsite pe partea Android, inclusiv dictarea vocală.
Linia de fund Google Gboard oferă elementele de bază pe care le doriți într-o tastatură, dar merge un pas mai departe prin includerea căutării încorporate care vă permite să partajați rezultatele într-un mesaj fără a părăsi aplicația de chat.

Install Gboard-Tastatura Google pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite