GhostVolt Start-Descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați GhostVolt Start Pentru Windows pentru a bloca documentele private, fotografiile, videoclipurile și alte fișiere de la hackeri, hoți și ochi curioși.

Descrierea dezvoltatorului
De GhostVolt
Blocați-vă documentele private, fotografiile, videoclipurile și alte fișiere de la hackeri, hoți și ochi curioși. Ghostvolt Start utilizează cel mai de încredere standard de criptare până în prezent, în cea mai simplă interfață de utilizator vreodată.
Nu trebuie să instalați GhostVolt Start, trebuie doar să descărcați și du-te pentru ea. Ce înseamnă asta? Puteți să-l luați oriunde mergeți și să asigurați date pe orice altă mașină windows: biroul de acasă, laptopul dvs. hei, chiar puneți-l pe o unitate flash și folosiți-l din mers.
Criptarea datelor ascunde complet informațiile dvs. personale, făcând-o complet inutilă pentru orice atacator invaziv. Chiar dacă sunt & apos;t vizate și pierde laptop-ul datele criptate este întotdeauna ascuns.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0
Generalități
Lansare 14 Noiembrie 2019
Data Adăugării 14 Noiembrie 2019
Versiunea 1.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează GhostVolt Start-Descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite