Google pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Google pentru Android pentru a obține rezultate personalizate de căutare Google de pe telefon.

Recenzia Editorilor
shelbybrown mai 18, 2018
Dacă utilizați deja un telefon sau o tabletă Google, vă puteți întreba de ce aveți nevoie de o aplicație Google. La urma urmei, probabil că aveți deja un widget Google preinstalat pe ecranul de pornire al dispozitivului dvs. Ei bine, se pare că căutarea lucrurilor pe web este doar unul dintre multele lucruri pentru care aplicația este bună, deși este posibil să întâlniți unele ciudățenii, în funcție de modul în care o utilizați.
ProsGoes dincolo de Android & apos;s google search widget: ca și pe iOS, aplicația Google combină căutarea Google, un feed de știri personale personalizabil, și o versiune încorporată a browserului web Google Chrome (deși pe Android, puteți spune app pentru a utiliza orice alt browser web de pe dispozitiv). Între timp, dacă atingeți widgetul Google preinstalat pe majoritatea ecranelor de pornire Android, obțineți doar o interfață de căutare cu câteva sugestii în trend.
De asemenea, puteți seta mementouri în cadrul aplicației care sunt stocate în cloud și astfel disponibile pentru dvs. oriunde aveți aplicația instalată, indiferent dacă utilizați iOS sau Android. Deci, deși poate părea redundant să aveți aplicația Google pe un dispozitiv Google, aceasta prezintă de fapt câteva caracteristici îngrijite.
Un flux de actualizare inteligent și flexibil: Nu puteți căuta subiecte de știri ca tine poate cu aplicația Google News, dar face o treabă surprinzător de bună de a prioritiza lucrurile pe care le're probabil să fie interesat. Dacă nu, puteți apăsa pe butonul cu trei puncte de pe cardul ofensator și spuneți Google că nu sunteți interesat de acest subiect sau nu sunteți interesat de acea sursă de știri. De asemenea, puteți apăsa pe Personalizați poveștile din acest meniu pentru a vedea tot ce ați etichetat pentru flux.
De aici, puteți atinge urmăriți subiectele pentru a obține un director care poate fi navigat sau puteți accesa secțiunile sport, vreme sau navetă și atingeți Vizualizați toate setările pentru a obține opțiuni de notificare specifice acelor categorii. În secțiunea Sporturi, de exemplu, puteți selecta echipele pe care doriți să le urmăriți și puteți examina lista echipelor pe care le-ați etichetat anterior ca nefiind interesate. De asemenea, puteți desemna ligi sportive întregi pentru a obține știri despre.
Nu te interesează deloc sportul? Trebuie doar să atingeți glisorul de lângă “actualizări sportive”din partea de sus și nu veți avea nevoie să vă ocupați din nou de asta în feed.
În plus față de știri, feed-ul vă poate avertiza, de asemenea, despre actualizări de călătorie și vreme, facturi viitoare și jocuri sportive, prețurile acțiunilor și chiar scăderi de prețuri la articolele pe care le-ați căutat pe Google înainte. În total,există o cantitate surprinzătoare de utilitate aici, dincolo de utilizarea aplicației pentru a efectua o căutare pe web.
Setările aplicațiilor pe iOS și Android folosesc machete complet diferite: dacă utilizați un mix dintre cele două platforme, puteți întâmpina o anumită frustrare atunci când doriți să vă ajustați setările, deoarece acestea vorbesc două limbi de design diferite. Pe iOS, există separări de categorii și mai multe meniuri în meniuri. Pe Android, veți obține mai mult de o listă de rufe care arată toate secțiunile în cazul în care puteți face modificări. Deoarece aplicația Google de pe Android are câteva funcții care nu sunt disponibile în versiunea iOS, acest lucru poate face ca distincțiile lor să fie mult mai dificil de găsit.
Desigur,dacă & apos;re folosind doar un sistem de operare sau altul, acest lucru a câștigat't contează. Dar dacă la un moment dat ați decis să faceți schimbarea,există o mulțime de oportunități de confuzie.
Jos LineWhile Google's deciziilor de afaceri și setările aplicației pot fi încurcat, Google app în sine este un mod surprinzător de expansiv portal ce's-a întâmplat în viața ta și în lumea din jurul vostru.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 8.28.7.16.braț
– Utilizați comenzi vocale în timp ce navigați – chiar și atunci când dispozitivul nu are nicio conexiune. Încercați să spuneți “anulați navigarea mea “”în ce timp ajung?”sau”care este următorul meu rând?”
– Conexiune slabă? Dacă căutarea dvs. eșuează, aplicația Google vă va oferi rezultate după ce vă recâștigați conexiunea.
– Depanați problemele de conectivitate cu carduri de eroare mai utile atunci când căutarea dvs. nu reușește, deoarece dispozitivul dvs. este offline
– Noi opțiuni de personalizare disponibile pentru carduri în feed
Generalități
Lansare 10 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 10 Noiembrie 2018
Versiune 8.28.7.16.braț
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 23,289
Descărcări Săptămâna Trecută 25
Software De Raportare

instalează Google pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite