GridinSoft Anti-Malware-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați GridinSoft Anti-Malware Pentru Windows pentru a găsi și elimina malware de pe computer. GridinSoft Anti-Malware a avut 6 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale GridinSoft Anti-Malware
Găsiți și eliminați malware de pe computer
Ultima actualizare pe 05/25/20
Au fost 6 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Linkul descărcare acum va descărca un mic fișier de instalare pe desktop. Rămâneți online și faceți dublu clic pe programul de instalare pentru a continua descărcarea efectivă de 86 MB.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 6 Noiembrie 2014
Trojan Killer vizează multe tipuri de amenințări și neplăceri pe PC-ul Windows, inclusiv malware, adware și PUPs.
ProsFast: Scanarea completă a sistemului Trojan Killer s-a terminat mai repede decât scanările rapide ale instrumentelor concurente și a semnalat mai multe elemente pentru eliminare, inclusiv mulți pui care, dacă nu chiar amenințări reale, pot fi aruncați în siguranță.
Protecție în timp Real: activarea protecției proactive a acestei funcții previne rularea amenințărilor și vă avertizează înainte de a rula un proces suspect.
Instrumente: meniul Instrumente include liste de ignorare și carantină și butoane pentru a reseta setările browserului și Windows Update. Acest lucru este util dacă se infectează.
Amenințări ConsSafe: Malwarebytes Anti-Malware, Spybot Search & Destroy, și Microsoft's Malware Software Removal Tool Toate trecut mai multe amenințări marcate de Trojan Killer ca curat. Fișierele nu erau necesare, iar eliminarea lor manuală nu a provocat efecte negative.
Linia de fundpentru a curăța un PC infectat, începeți cu freeware, dar cumpărați Trojan Killer dacă ceilalți nu reușesc.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Trojan Killer 2.2.5.4.

instalează GridinSoft Anti-Malware-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite