Hard disk Inspector Professional-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați hard disk Inspector Professional Pentru Windows pentru a monitoriza starea hard disk-ului și pentru a preveni eșecul acestuia.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 31 Martie 2015
Hard disk Inspector Professional monitorizează sistemul dvs. & apos;s hard disk – uri, SSD-uri, și unități USB, în mod constant și în timp real. De asemenea, conectează o mulțime de capabilități utile, cum ar fi opțiunile inteligente, setările de performanță și alertele, într-o singură interfață de utilizator ușor de navigat.
Pro management centralizat: Hard disk Inspector Professional face tot ceea ce fac concurenții săi liberi, dar dintr-un singur program și interfață.
Estimări de fiabilitate: estimările continue de fiabilitate, monitorizarea temperaturii și alertele imediate vă ajută să anticipați și să preveniți defectarea discului și pierderea datelor.
Management acustic: inspectorul Hard disk Professional poate face unitățile zgomotoase mai silențioase, deși performanța unității ar putea suferi ușor. Un glisor din dialogul de opțiuni trece de la o funcționare mai lentă/mai silențioasă la o funcționare mai rapidă/mai puternică.
Contra Alternative Freeware: hard disk Inspector professional isn & apos;t scump, dar în mod similar capabil freeware este disponibil, de asemenea.
Copiile de rezervă sunt mai bune: Hard Disk Inspector Professional subliniază (corect) că vă ajută să vă protejați discurile împotriva eșecurilor și pierderilor de date. Dar, prin această logică,ar fi mai bine să puneți banii în costul unei soluții de backup de top.
Linia de fund hard disk Inspector Professional are avantaje față de freeware similare, în special instrumente unbundled. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de ea, o puteți încerca gratuit. Informațiile pe care le adună s-ar putea convinge doar că tu're mai bine cu ea decât fără ea.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a hard disk Inspector Professional 4.30 construi 225.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.33 build 240
Versiunea 4.33 build 240 adaugă suport pentru Seagate Backup Plus unități externe Slim.
Generalități
Lansare 25 Iunie 2015
Data Adaugarii 25 Iunie 2015
Versiunea 4.33 build 240
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 92,482
Descărcări Săptămâna Trecută 16
Software De Raportare

instalare hard disk Inspector Professional – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite