Jumpshot-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Jumpshot Pentru Windows pentru a curăța, accelera și proteja PC-ul într-un singur pas simplu.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Aug 19, 2013
După conectarea la serviciu, partea dvs. este terminată; lăsați Jumpshot să ruleze automat în timp ce faceți alte lucrări. Dependent de Internet? Nici o problema, Jumpshot are un browser web de bază construit în pentru a juca cu-mare pentru navigarea pe web de bază, cum ar fi citirea textelor și de lucru pe e-mail-uri, dar a câștigat't reda cele mai multe video sau flux de content (Ne pare rău, nu Netflix sau YouTube încă!). Ideea este să te duci despre ziua ta și să te întorci la un PC curat(er).
În cazul nostru de testare, un laptop Windows 7, Jumpshot a reușit să dezactiveze aproape 80 la sută din aceste suplimente și a efectuat o actualizare esențială a Windows. Programul a reușit să dezactiveze aceste servicii de pornire, dar în același timp a lăsat fișierele disponibile pe mașină. Lucrurile pe care le-am observat că au rămas neatinse au fost anti-virusul inclus, căutarea recomandată de producător pe Internet și pagina de pornire. Acest lucru este de înțeles, având în vedere că a nu avea un AV este un risc de securitate, în timp ce comportamentele browserului sunt încorporate în setările interne și sunt mai greu de eliminat minus intrarea directă a utilizatorului.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0.0
Generalități
Lansare 8 Iulie 2013
Data Adăugării 8 Iulie 2013
Versiunea 1.0.0
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 4,509
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

Install Jumpshot-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite