O & O BrowserPrivacy-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați o & o BrowserPrivacy Pentru Windows pentru a obține controlul complet asupra datelor stocate de browserul dvs. și pentru a vă proteja confidențialitatea.

Descrierea dezvoltatorului
De O & O Software
Istoricul și datele salvate în browserul dvs. pot dezvălui multe despre dvs. și activitățile dvs. pe Internet. Modulele cookie, de exemplu, facilitează identificarea și urmărirea site-urilor web. Prin simpla apăsare a unui buton, O&O BrowserPrivacy distruge toate datele colectate în browserele pe care le utilizați. Vă permite să setați nivelul de securitate la care datele dvs. ar trebui distruse. Acest lucru vă oferă un control complet asupra datelor din browserul respectiv o&o BrowserPrivacy ar trebui să șteargă definitiv pentru dvs. Acest lucru se aplică, desigur, numai acelor browsere acceptate de o&o BrowserPrivacy.
Datorită noului SolidErase O&O Software O&O, datele de pe SSD-uri pot fi acum mărunțite în totalitate și în siguranță, în timp ce merg ușor pe hardware-ul în sine.
O & O BrowserPrivacy recunoaște browserele instalate. Trebuie doar să decideți ce date din care browser ar trebui distruse și o & o BrowserPrivacy face restul. Setați nivelul de securitate dorit pentru ștergerea datelor. Selectați datele pe care doriți să le eliminați definitiv cu un singur clic: istoricul browserului, fișierele descărcate, cookie-urile și datele site-ului web, memoria cache, marcajele, parolele și datele formularului.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 14.3.524
Generalități
Lansare 13 August 2019
Data Adăugării 13 August 2019
Versiunea 14.3.524
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Cerințe suplimentare. NET Framework 4.7.1
Popularitate
Total Descărcări 1
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install O & O BrowserPrivacy-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite