SIW-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați SIW Pentru Windows pentru a aduna informații detaliate despre proprietățile și setările sistemului.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 25 Februarie 2015
SIW vă permite să explorați computerul's hardware și software informații printr-o interfață intuitivă. Această aplicație portabilă vine cu o încercare gratuită în care unele dintre valorile sistemului vor fi ascunse. În general, reușește să vă ofere fiecare informație de care aveți nevoie și chiar vine la pachet cu alte câteva utilități la îndemână.
ProsExtensive: pe lângă furnizarea de specificații hardware detaliate, SIW are, de asemenea, suport extins pentru diverse setări de software și rețea. Vine chiar și cu un meniu de instrumente umplut cu utilități suplimentare care nu sunt direct legate de funcția principală a software-ului, inclusiv Eureka la îndemână!, care dezvăluie textul scris în câmpurile de parolă.
Rapid: Am fost foarte impresionați de metoda la cerere pentru încărcarea informațiilor despre sistem-fiecare filă care conține un anumit tip de date, cum ar fi detaliile procesorului, de exemplu, se va încărca numai după ce faceți clic pe ea. Deși se adaugă o întârziere de una până la două secunde la deschiderea unei noi secțiuni, această abordare vă asigură că puteți utiliza aplicația imediat după deschiderea acesteia și că informațiile din fiecare filă sunt actualizate.
Generarea rapoartelor: SIW poate genera rapoarte de sistem care conțin toate informațiile disponibile pe computer în formate HTML, TXT, CSV, XML și JSON. Am reușit să generăm un raport HTML complet în 23 de secunde.
Utilități optimizate conspoor: unele dintre utilitățile găsite în meniul Instrumente au cauzat încetinirea sau blocarea unor părți ale sistemului nostru. Am avut cele mai multe probleme cu Eureka!, care a prăbușit fiecare software pe care a fost folosit și, de asemenea, cu CPU și Memory Usage meter, care a încetinit considerabil sistemul nostru.
Linia de funddatorită suportului hardware și software extins, SIW este foarte potrivit pentru a fi utilizat ca instrument de depanare. De asemenea, puteți încerca să utilizați utilitățile incluse, dar asigurați-vă că vă salvați munca doar în cazul în care vă confruntați cu instabilitatea sistemului sau a aplicației.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a SIW 4.10.1016 b.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.10.1016 b
Adăugat suport pentru Windows 10 previzualizare tehnică.
Modul CPU actualizat:
AMD Athlon X2 450, Athlon X4 840 și Athlon X4 860k (Kaveri)
AMD FX-8370, FX-8370E, FX-8320E (Vishera)
Detectare îmbunătățită AMD FCH
Suport îmbunătățit pentru chipset-ul Intel X99.
Actualizat baza de date dispozitive.
Îmbunătățiri minore și corecții de compatibilitate.
Generalități
Lansare 6 Ianuarie 2015
Data Adaugarii 6 Ianuarie 2015
Versiunea 4.10.1016 b
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 37,689
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

Install SIW-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite