Speccy-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Speccy Pentru Windows pentru a lista componentele PC-ului dvs. și pentru a rezolva problemele aferente. Speccy a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Speccy
Listați componentele PC-ului dvs. și rezolvați problemele aferente
Ultima actualizare pe 08/17/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Dacă faceți clic pe butonul Descărcați acum (vizitați Site-ul) de mai sus, se va deschide o conexiune la un site terț. Download.com nu poate asigura complet securitatea software-ului găzduit pe site-uri terțe.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal Aug 2, 2010
Piriform & apos;s Speccy este un mic utilitar puturos informații de sistem. Misiunea sa este de a colecta și afișa informații mai detaliate despre hardware-ul dvs. și performanțele sale decât este oferit de Windows, chiar și cele mai recente versiuni. Acesta arată marca, modelul, versiunea, driverul, fișierul, locația, capacitatea, starea de operare și alte date despre CPU-ul sistemului, placa de bază, memoria RAM, placa grafică, unitățile de disc, unitățile optice, audio, perifericele, rețeaua și sistemul de operare. Afișează chiar și temperatura hardware-ului compatibil.
Piriform & apos;s freeware ne-a impresionat cu valoarea sa, și Speccy se potrivește formei. Deși am văzut o mulțime de utilitare de informații despre sistem și chiar am găsit funcția Windows utilă, Speccy arată ca un deținător.

Install Speccy-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite