Trend Micro Maximum Security-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Trend Micro Maximum Security pentru Windows pentru a obține o protecție completă, multi-dispozitiv pentru viața dvs. digitală și pentru a opri virușii și programele spyware. Trend Micro maxim Security a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Trend Micro maxim Security
Obțineți o protecție completă, pe mai multe dispozitive, pentru viața dvs. digitală și opriți virușii și programele spyware
Ultima actualizare pe 09/10/19
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Linkul descărcare acum va descărca un mic fișier de instalare pe desktop. Rămâneți online și faceți dublu clic pe programul de instalare pentru a continua descărcarea efectivă.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 2 Mai 2014
Trend Micro Titanium maxim Security este a doua cea mai mare ofertă antivirus de la Trend Micro. În plus față de un scaner malware robust, Titanium Maximum Security oferă un manager de parole încorporat, un browser Web în aplicație și un set de instrumente pentru protejarea și gestionarea dispozitivului Android. Această recenzie se concentrează pe performanța desktopului.
Pro Design: Trend Micro Titanium maxim Security împărtășește aceeași interfață ca și frații săi mai mici, edițiile Antivirus și Internet Security. Interfața are un aspect curat, meniu organizat. Filele au efecte mouseover frumoase, iar aplicația generală are o senzație modernă și o direcție vizuală originală. Deși nu este chiar minimal, aspectul antetului cu cinci file al Titanium maxim Security se simte neclintit și ușor de navigat.
Scanare: o opțiune pe care o apreciem este capacitatea de a opri computerul după terminarea unei scanări. Acest lucru este prezent în timpul procesului de scanare, astfel încât să nu trebuie să sape prin meniuri. Asta e grozav, pentru că de multe ori vrem să ne oprim după efectuarea testelor lungi, în special a scanărilor complete — în acest fel puteți iniția scanarea peste noapte și puteți merge la culcare. Deși scanările complete sunt în mod natural mai lungi, am găsit scanarea rapidă deosebit de rapidă și receptivă.
Securitate: Trend Micro răspunde rapid la vulnerabilitățile de securitate și elimină automat caii troieni suspectați și fișierele rău intenționate. Când am conectat un disc infectat, Titanium maxim Security a șters rapid fișierul și a afișat o notificare din bara de activități cu un limbaj de asigurare. Testerul terț AV-Test confirmă protecția eficientă a Titanium maxim Security: a obținut un 100 perfect pentru protecție în scanarea malware și depășirea mediilor din industrie.
Contra instalarea implicită a barei de instrumente: Titanium maxim Security instalează o bară de instrumente în browserele populare precum Chrome și Firefox fără a opta sau nu în timpul instalării. Deși această practică este comună, este enervant, și s-ar putea fi prins prin surprindere. Din fericire, dezinstalarea este la fel de simplă ca debifarea casetei din panoul de setări.
Agresiv: Titanium maxim Security consideră uneori anumite programe legitime ca fiind rău intenționate și le împiedică să ruleze, luând o abordare “mai sigură decât îmi pare rău”. Renunțarea la notificări individual poate fi o corvoadă, deși puteți schimba acest comportament în meniul de setări.
Linia de fund Trend Micro Titanium Maximum Security combină un design bun cu o protecție excelentă împotriva malware-ului. În afară de câteva aspecte, demonstrează un echilibru frumos de caracteristici grijulii și strălucește cu adevărat în securitatea actualizată, cu numerele care o dovedesc.

Install Trend Micro Maximum Security-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite