VPN Free-Betternet Hotspot VPN și browser privat pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați VPN gratuit-Betternet Hotspot VPN și browser privat pentru Android pentru a vă conecta la Web fără cenzor sau restricții. VPN Free-Betternet Hotspot VPN & Browser privat a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre VPN gratuit-Betternet Hotspot VPN și browser privat
Conectați-vă la Web fără cenzor sau restricții
Ultima actualizare la 21.05.19
Au fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS și Windows
Recenzia Editorilor
shelbybrown Iunie 1, 2016
Proxy-ul VPN gratuit Betternet pentru Android este rapid de configurat și oferă o cale sigură prin rețelele publice, permițându-vă să evitați geoblocarea și cenzura și filtrarea Internetului.
PRO versiune gratuită utilă: Betternet este transparent cu privire la modul în care câștigă bani din VPN-ul său gratuit, oferind o diagramă lunară a costurilor și veniturilor asociate aplicației. Din când în când, ediția gratuită a VPN insistă să vizionați un videoclip sau să descărcați o aplicație pentru a ajuta la acoperirea costurilor. Și în timp ce este posibil să faceți clic pe aceste mesaje, ar putea fi mai bine să participați doar la eforturile de finanțare ale Betternet.
Alegeți regiunea dvs.: pentru conturile gratuite, VPN vă atribuie aleatoriu unui server cu latență minimă. Cu un abonament plătit (4,99 USD pe lună sau 29,99 USD pe an), puteți selecta un server într-una din cele șapte țări (Canada, Franța, Germania, Japonia, Olanda, Regatul Unit sau Statele Unite).
Destul de rapid: datorită pașilor suplimentari pe care un VPN îi ia pentru a proteja conexiunile, ratele de transfer de date pot fi lente. Vitezele VPN ale Betternet pot varia, deoarece serviciul nu limitează numărul de utilizatori care se pot conecta simultan la serverele sale gratuite. Dar Betternet are servere dedicate pentru abonați și limitează utilizatorii la acestea, astfel încât transferul lor de date poate fi mai rapid.
Securitate: pentru a-și crea conexiunile private punct-la-punct, Betternet folosește OpenVPN, o aplicație VPN open-source, utilizată pe scară largă și criptarea AES-256.
Jurnalele și datele utilizatorilor: compania declară că nu stochează jurnalele utilizatorilor sau nu partajează informații personale.
Contra Opțiuni de server limitate: cu un cont gratuit, Sunteți sunt repartizate aleatoriu la un server bazat pe trafic. Cu un cont plătit, puteți alege un server dintr-o anumită țară pentru a ocoli restricțiile geografice, dar opțiunile regionale sunt mai puține decât cele oferite de alte VPN-uri.
Linia de fund disponibilă în ediții gratuite și plătite, Proxy VPN gratuit de Betternet este o alegere solidă pentru crearea unei conexiuni private printr-o rețea publică. În timp ce alte VPN-uri pot oferi mai multe opțiuni pentru evitarea geoblocării, Betternet acoperă elementele de bază și oferă o modalitate sigură de a evita filtrarea rețelei.

Install VPN Free-Betternet Hotspot VPN & Private Browser pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite