VPN Private Internet Access pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați VPN prin acces privat la Internet pentru Android pentru a naviga privat pe internet.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Aprilie 13, 2018
VPN-ul prin acces privat la Internet este o modalitate ușoară de a vă asigura și menține traficul pe Internet privat. Și Private Internet Access, sau PIA, oferă o colecție utilă de setări de securitate pentru a regla viteza.
Abonamente ProsOne-lună până la doi ani: Înscrieți-vă pentru un abonament de 30 de zile pentru 6,95 USD, un an pentru 39,95 USD și doi ani pentru 69,95 USD. Puteți rula serviciul pe cinci dispozitive simultan și, în timp ce compania nu are o perioadă de încercare gratuită pentru a verifica VPN-ul său, compania oferă o politică de rambursare de șapte zile. Puteți plăti cu carduri de credit, PayPal, Bitcoin sau Bitcoin Cash sau cu un card cadou terț, cum ar fi Starbucks.
Servere din întreaga lume: Private Internet Access operează servere în 28 de țări din America și Europa până în Asia, mai multe regiuni găzduind servere în diferite locații geografice.
Reglați-vă conexiunea pentru a se potrivi nevoilor dvs. de securitate și confidențialitate: PIA vă permite să ajustați setările de criptare pentru a obține un echilibru între viteză și securitate. În mod implicit, PIA utilizează OpenVPN open-source și AES-128 pentru Criptare. Dacă doriți să activați criptarea, puteți alege versiunea AES pe 256 de biți.
Un cost de criptare mai puternică, cu toate acestea, este viteza de rețea. Compania are o pagină utilă care analizează avantajele și dezavantajele ajustării setărilor de criptare. Pentru majoritatea, AES-128 implicit ar trebui să fie bine, deoarece mulți din domeniul securității consideră că va rămâne de neșters în viitorul apropiat. Rețineți că PIA obișnuia să ofere Blowfish pentru criptare, dar a scăzut acceptat în 2016.
Perioada de încercare ConsNo: Private Internet Access nu oferă o versiune de încercare gratuită a VPN-ului său. Și în timp ce cea mai scurtă perioadă în care vă puteți înscrie pentru un abonament este de 30 de zile, puteți solicita o rambursare în primele șapte zile de la înscriere.
Linia de fundprivate Internet access VPN are ceva pentru toată lumea: este simplu de configurat și utilizat și oferă o mulțime de setări de criptare tweakable pentru a găsi un echilibru între viteză și confidențialitate. Ne place să vedem o perioadă de încercare gratuită, dar o politică de rambursare de șapte zile ajută la compensarea lipsei acesteia.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.6.5.1
Versiunea Google Play Store a aplicației noastre nu mai include MACE din cauza politicilor Google Play Store. Descărcările prin intermediul site-ului nostru web și al altor magazine vor avea în continuare această caracteristică.
Generalități
Lansare 12 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 12 Noiembrie 2018
Versiunea 1.6.5.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 23,533
Descărcări Săptămâna Trecută 12
Software De Raportare

instalare VPN Private Internet Access pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite