737NG LDC pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați 737NG LDC pentru iOS până la 737NG LDC este doar pentru evaluare.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Gama Specifică Solutions Ltd.
*** 737NG LDC este doar pentru scopuri de evaluare.
Versiunea gratuită a aplicației restricționează greutatea aeronavei de la 50.000 kg la 55.000 kg. Gama de greutate completă este disponibilă ca achiziție în aplicație.
Calculatorul distanței de aterizare 737NG permite utilizatorului să calculeze rapid Distanța de aterizare necesară și viteza de apropiere (VREF) pe baza configurației aeronavelor, a selecției aeroportului și a pistei, a stării suprafeței pistei și a datelor meteorologice ale aeroportului.
737NG LDC a fost proiectat pentru a fi precis, rapid și pilot-friendly. Se bazează pe datele QRH pentru versiunea 737-800 a aeronavelor populare cu un singur culoar Boeings. Datele QRH sunt din domeniul public.
Headwind (tailwind), precum și componentele crosswind sunt, de asemenea, calculate și afișate. Există opțiunea de a selecta fie starea suprafeței pistei, fie de a introduce direct indicele de frecare Canadian al pistei (Crfi) raportat.
Cincizeci și trei de aeroporturi canadiene și americane, precum și pistele lor sunt preîncărcate în baza de date a aplicațiilor. Aeroporturile sunt enumerate de codul ICAO și includ CYYZ, CYVR, CYYC, CYUL, CYEG, KATL, KLAX, KDFW, KORD și KJFK. Cu toate acestea, utilizatorul poate adăuga cu ușurință propriile aeroporturi în baza de date sau poate utiliza funcția de introducere manuală a pistei temporare.
Noi bun venit feedback-ul dvs.
Specificații Complete
Ce este nou în versiune
Generalități
Lansare 8 Ianuarie 2020
Data Adăugării 8 Ianuarie 2020
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS
Cerințe suplimentare necesită iOS 9.3 sau o versiune ulterioară. Compatibil cu iPad.
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install 737NG LDC for iOS – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite