Dashlane Free Password Manager pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Dashlane Free Password Manager pentru Android pentru a vă stoca parolele și datele sensibile în seiful criptat și sincronizați-l cu computerul desktop.

Recenzia Editorilor
shelbybrown ianuarie 19, 2018
Dacă sunteți în căutarea pentru a descărca toate parolele și informațiile de bază de conectare, Dashlane poate lua pe Android & apos;s password management.
ProsGenerate și stoca parole: Dashlane pentru Android poate genera parole, a le stoca, și apoi automată a acestora, precum și informațiile de autentificare pentru site-uri și aplicații, deblocarea lor cu parola de master.
Cu toate acestea, dacă folosești Google pentru a gestiona informațiile de completare automată pentru aplicații, Dashlane are o setare care îți permite să o folosești în continuare.
Sigur: Dashlane utilizează standardul AES-256 pentru a cripta informațiile.
Este gratuit, pentru un singur dispozitiv: dacă folosești Dashlane password manager pentru un singur dispozitiv, este gratuit.
Și este plătit, pentru mai multe dispozitive: Dashlane vine cu o versiune de încercare de 30 de zile a versiunii Premium. După aceea, costă 39,99 USD pe an pentru a pune Dashlane pe toate dispozitivele tale, cu totul-parole și alte date de completare-sincronizate automat pe platformele tale. Un cont premium vă permite, de asemenea, să partajați articole cu alții.
Vezi: cei mai buni 5 manageri de parole Android pentru a vă păstra parolele în siguranță
ConsCan & apos;t autofill totul: Dashlane poate autofill doar datele de conectare și parola pe Android și poate't se ocupe de alte date autofill, cum ar fi adresa și metodele de plată. Versiunea desktop poate completa automat totul.
Prețuri confuze: dacă încercați să faceți upgrade din cadrul aplicației, vi se oferă o ofertă de 30 USD. Cu toate acestea, dacă faceți clic pe ecranul de plată, prețul este de 39,99 USD.
Linia de funddacă căutați un simplu manager de parole pentru Android, consultați Dashlane. Nu poate gestiona toate datele dvs. de completare automată, dar este o modalitate simplă și sigură de a stoca și completa automat parolele.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.1839.0
– Monitorizați sănătatea parolei în noul nostru tablou de bord de identitate
– Monitorizarea Dark Web scanează web-ul pentru datele personale scurse și trimite alerte
– Asigurați-vă activitatea online cu VPN-ul nostru încorporat
– Utilizați scanarea de securitate Inbox pentru a găsi toate conturile pe care le-ați creat, pentru a le analiza securitatea și pentru a le asigura în Dashlane
– Până la 1 GB de stocare sigură a documentelor
Generalități
Lansare 15 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 15 Noiembrie 2018
Versiunea 6.1839.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 2,709
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Dashlane Free Password Manager pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite