Dashlane Password Manager pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Dashlane Password Manager Pentru Mac pentru a vă automatiza și simplifica viața online.

Recenzia Editorilor
shelbybrown mai 1, 2018
Pentru a gestiona parolele și alte informații de conectare pe Mac, versiunea gratuită a managerului de parole Dashlane este la curent cu sarcina.
ProsGenerate și stoca parole: Dashlane pentru Mac poate genera parole puternice, stoca un număr nelimitat de ei, și apoi completare automată parolele și alte log-in de informații-inclusiv adresa și metode de plată-pentru site-uri, servicii și aplicații, cu o parolă master.
Dashlane oferă, de asemenea, un schimbător de parole care vă ajută să convertiți cu ușurință parolele vechi sau mai slabe în cele mai puternice și sigure.
Sigur: Dashlane utilizează standardul AES-256 pentru a cripta informațiile.
Gratuit pentru un Mac: dacă tot ce trebuie să protejați este un Mac, puteți utiliza Dashlane password manager gratuit, inclusiv adăugarea de extensii de navigare pentru a vă gestiona numele de utilizator și parolele.
Și it's plătit pentru mai multe dispozitive: dacă doriți ca Dashlane să gestioneze și să sincronizeze informațiile dvs.-parole și alte date de completare automată-pe toate dispozitivele dvs., este de 39,99 dolari pe an. Un cont premium vă permite, de asemenea, să partajați articole cu alții. Puteți verifica gratuit versiunea premium cu o încercare de 30 de zile.
ConsPremium este un pic mai scump decât concurenții: atât 1Password, cât și LastPass oferă suport nelimitat pentru dispozitive pentru o rată anuală mai ieftină decât Dashlane.
Linia de fundpentru un manager de parole gratuit pentru Mac, uita-te la Dashlane. Acesta oferă o modalitate simplă și sigură de a gestiona parolele și alte informații de conectare. Versiunea sa plătită extinde asistența la toate dispozitivele tale, dar costă ceva mai mult decât managerii de parole comparabili.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 5.0
– Am actualizat peste 250.000 de logo-uri de aplicații și site-uri web, astfel încât să puteți identifica cu ușurință site-urile preferate atunci când navigați și editați conturi în Dashlane.
– Versiunile complet native ale Dashlane sunt acum disponibile în 11 limbi, cu suport pentru chineză, olandeză, coreeană și Suedeză adăugată recent.
– Dashlane & apos;s exclusiv Password Changer, care schimbă parolele direct din aplicație într-un singur clic, funcționează acum cu mai mult de 500 de site-uri web. Realizat de DashIQ, Password Changer va continua să fie disponibil pe tot mai multe site-uri web.
– Utilizatorii Dashlane de pe telefonul mobil pot utiliza acum Dashlane ca aplicație de autentificare: conectați-vă la conturi personale și partajate, unde autentificarea în doi pași este activată prin generarea, stocarea și afișarea codurilor de securitate unice în Dashlane. Dashlane va genera un cod unic la fiecare 30 de secunde pentru fiecare acreditare creată și îl va sincroniza în aplicațiile de pe telefon și desktop, astfel încât să îl poți accesa de oriunde.
Generalități
Lansare 6 Noiembrie 2017
Data Adaugarii 6 Noiembrie 2017
Versiunea 5.0
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, macOS 10.12, Mac OS X 10.10, macOS 10.13
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 3,065
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

instalează Dashlane Password Manager pentru Mac – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite